Estrenem l’apartat de Contacte i un canal a YouTube!

Estrenem l’apartat de Contacte i un canal a YouTube! – Novetats del Projecte

Als Administradors de One Piece Català ens encanta millorar el nostre contingut dia a dia. És per això que avui us podem mostrar les següents novetats:

1- Estrenem l’apartat de Contacte on podreu reclamar-nos directament tots els errors que trobeu al nostre web tant siguin relatius a la informació que us oferim, a les seccions amb audiovisuals, a recomanacions i idees que ens volgueu comunicar, com en aspectes tècnics del web. Podreu diferenciar el motiu de la vostra queixa seleccionant un dels tres departaments que trobareu a Contacte. Amb aquesta secció podrem solucionar tots aquests problemes de forma ràpida i eficaç. Si feu click aquí podreu accedir fàcilment a la secció.

Apartat de Contacte - News Coo

2- Hem creat un canal de YouTube del Projecte i dintre de poc hi estrenarem el primer vídeo. Tindreu contingut de forma regular i a la immensa majoria de vídeos es comentaran els capítols setmanals del manga, possiblement també es comentaran els episodis de l’anime i com a dada extra se us recomanaran diversos animes que siguin interessants per la persona que dirigeixi el canal de YouTube.  També servirà com una versió millorada dels Podcasts i els vídeos inclouran novetats del web o notícies relatives a One Piece. Òbviament, el vídeos del canal seran en català. Si feu click aquí podreu accedir fàcilment al canal.

Apartat de Contacte - YouTube

3- Se’ns incorpora un nou membre al Projecte que s’encarregarà primordialment del canal de YouTube, l’Administrador #Scrat. Podreu dirigir-vos a ell per a recomanar idees per fer nous vídeos des del caixetí de comentaris de cada vídeo que es pengi al canal i SOBRETOT des del departament d’Audiovisuals o el departament de Recomanacions de l’apartat Contacte del web, on també podreu dir-nos tots els errors o problemes que trobeu als futurs vídeos del nostre canal de YouTube, com també els problemes que trobeu als Podcasts.

 

4- Ens trobem en procés de millorar els episodis online del nostre web. Estem canviant de servidor per tal de millorar tant la qualitat com la càrrega d’aquests, així que tard o d’hora haurem arreglat tots els errors que tenien! Les sagues renovades estan marcades com a versió 2 (Nom de la saga V.2)

PD. Hem hagut de reorganitzar el menú superior del web per fer cabre el nou apartat, així que reviseu el menú per veure els canvis.

Escrit per: #Bertri, #Kobasen i #Scrat

deixa una resposta

avatar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

  Subscribe  
Notify of