One Piece: És una aventura èpica de pirates. És la història d’un noi anomenat Monkey D. Ruffy, que inspirat pel pirata Shanks “El Pèl-roig”, es fa a la mar per trobar el gran tresor One Piece i convertir-se així en el Rei dels Pirates.

En l’inici de la sèrie, 22 anys abans de la línia de temps actual, un pirata de nom Gol D. Roger, conegut com el Rei dels Pirates (a causa que ell i la seva tripulació van ser els únics a complir la gesta de recórrer completament el Grand Line) va ser executat, però abans de morir, va parlar sobre el seu famós tresor “One Piece”. La seva mort va propiciar l’inici de la Gran Era dels Pirates, que va llançar a incomptables pirates cap al Grand Line a la recerca del tresor perdut. En Ruffy es va convertir en un pirata, desitjant ser el pròxim Rei dels Pirates i salpar per conèixer amics i tenir aventures amb ells, tenint com a meta trobar el “One Piece”.

En les seves aventures, Monkey D. Ruffy derrotarà a gran quantitat d’adversaris i, en el seu viatge cap a la Grand Line, anirà coneixent els diferents personatges que, o bé s’uniran a ell sent després membres de la seva tripulació o l’ajudaran per un temps i es convertiran en amistats valuoses en cada moment de la sèrie.

3 Comments

  1. Marc87

    Hola Navitrol, he vist q a aquí està explicat com fer una mica de pressió per a que en doblin més.
    Vés a : “moviment-per-demanar-nous-episodis” d’aquesta mateixa pàgina.

  2. Marc87

    Hola Navitrol, he vist q a aquí està explicat com fer una mica de pressió per a que en doblin més.
    https ww.onepiececatala.cat/moviment-per-demanar-nous-episodis/

Leave Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada