Sorteig de One Piece Film Gold a Facebook!

Atenció a tothom! One Piece Català està de celebració! Hem arribat als 500 seguidors de Facebook i als 1000 usuaris registrats al web! És per això que per celebrar-ho amb vosaltres hem decidit fer dos sorteigs! El primer que se celebrarà, comença dijous 30 de març a les 0:00h i acabarà dijous 6 d’abril a les 23:59h; i el segon sorteig que se celebrarà començarà dimecres 12 d’abril a les 0:00h i acabarà dimecres 19 d’abril a les 23:59h.

I què sortegem? En ambdós concursos hi ha en joc la pel·lícula en Blu-ray de One Piece Film Gold edició col·leccionista!

Aquesta edició es troba doblada en Català, Castellà, Japonès i amb subtítols en Català i Castellà, i conté un llibre de 24 pàgines.

Com a contingut extra en DVD conté:
“Així es dibuixa en Ruffy.”
“Entrevistes amb l’staff”
“Sessió de Firmes al Saló del Manga 2016”
Tràiler en català i en castellà
Spot Televisiu en català i en castellà

Com podeu participar? Per poder participar al primer sorteig i guanyar l’edició col·leccionista (o l’edició en DVD si ho prefereix el/la guanyador/a) heu de complir els següents requisits:

1.- Heu de seguir la nostra pàgina de Facebook (www.facebook.com/onepiececatala/)

2.- Heu de clickar al botó de M’agrada/Me Gusta d’aquest post: https://www.facebook.com/onepiececatala/posts/1265098040193746:0

3.- Heu d’explicar-nos un record que tingueu de quan vèieu One Piece en català posant-hi l’etiqueta #500LIKESOPC . Per exemple: si quedàveu amb amics per veure la sèrie, si vas quedar amb els amics per anar a veure Film Gold… Només val un comentari amb l’etiqueta per persona. Els comentaris que no tinguin etiqueta no seran vàlids. En cas que una persona faci dos comentaris amb etiqueta en un mateix sorteig i surti guanyadora, quedarà desqualificada.

4.- Només entraran en sorteig aquells que resideixin a Espanya, i el guanyador d’aquest sorteig, i el que començarà el dia 12 d’abril, podran decidir si es volen quedar amb l’edició col·leccionista o amb l’edició DVD/Blu-ray normals. Els costs d’enviament són gratuïts.

5.- Només se sortegen dos premis, ergo només hi ha dos guanyadors: el del sorteig que comença el 30 de març i acaba el 6 d’abril i el del sorteig que comença el 12 d’abril i acaba el 19 d’abril.

6.- Com a dada extra, es tenen més possibilitats de guanyar el concurs si es comparteix aquest post. Si els vostres amics veuen el post i volen participar hauran de complir les condicions anteriors i ho hauran de fer des d’aquest post, no des del que tingueu al vostre mur. Així els administradors veurem els comentaris amb l’etiqueta i més gent es podrà sumar al sorteig.

7.- El guanyador del primer sorteig s’anunciarà entre el 7 i el 12 d’abril, i el del segon sorteig s’anunciarà a partir del 19 d’abril.

Pel que respecta als requisits del segon sorteig, els donarem just quan anunciem el guanyador del primer sorteig.

Molta sort a tots, i que guanyi el millor!

#500LIKESOPC

 

deixa una resposta

avatar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

  Subscribe  
Notify of